•  
  • Mesečno članstvo

   Putnik Sport&Spa je moderan fitness centar koji u celosti ispunjava sve vaše zahteve za kvalitetnu rekreaciju i relaksaciju.  Mesečno članstvo podrazumeva korišćenje usluga fitnes centra u trajanju od mesec dana, svaki dan u toku radnog vremena - neograničeno.

   Fitness centar Putnik Sport&Spa nudi članovima sledeće sadržaje:

    

   Kardio zona

   Kardio-trening podrazumeva aktivaciju velikih mišićnih grupa u određenom vremenskom periodu. Kardio-vežbe su neophodne za svaki efikasan program treninga, ne samo za sagorevanje masti, već i za celokupno dobro zdravlje.

    

   Zona slobodnih tegova

   Slobodni tegovi su neophodni za trening koji ima za cilj hipertrofiju (uvećanje) mišića, pomoću treninga sa slobodnim tegovima naš poprečni presek mišića će rasti sa samim tim povećavaćemo snagu naših mišića i uticati na njihov lepši izgled. U ovakav način treninga spadaju osnovne vežbe poput čučnja, mrtvog dizanja, potiska sa ravne klupe što čine osnovu i bazu jačanja kompletnog tela, te ispoljavanje maksimalne snage potiska ili dizanja.

    

   Zona sprava

   Fitness centar Putnik Sport&Spa opremljen je najsavremenijim spravama za vežbanje. Uz korišćenje sprava za vežbanje možete da radite raznovrsne vežbe prilagođene vašim potrebama. Izbor sprava urađen je sa ciljem da vežbanje u našem fitnes centru bude  pogodno za korisnike sa različitim nivoima fizičke spremnosti.

    

   Bazen

   Plivanjem angažujete sve mišiće tela čime blagotvorno utičete na vaše zdravlje i bolji tonus mišića. To je odlična kardio vežba i aktivnost kojom se vaše telo opušta nakon treninga.

   U Spa zoni fitnes centra nalazi se bazen dimenzije 9mx6m, dubine 1,2 m. Temperatura vode je 28 stepeni. 

    

   Finska sauna 

   Finska sauna u našem fitnes centru zauzima površinu od 16 m² (dve peći) što vam omogućava da u svakom trenutku uživate u ovom izuzetnom prijatnom i kvalitetnom sadržaju. Visoka temperatura u finskoj sauna dovodi do preznojavanja tela čime organizam oslobađa štetne materije i toksine, a korisnik se oseća zdravije i opuštenije.

    

   Infrared sauna  

   Infrared sauna je sadržaj koji sve više zauzima značajno mesto u raznovrsnoj ponudi fitnes centara. Uticaj na organizam infracrvenog zračenja je izuzetno veliki. On podstiče lučenje hormona sreće, endorfina, čime se utiče na širenje kapilara, a toplota koja prodire u zglobove, mišiće i tkiva čini da se organi bolje snabdevaju kiseonikom.

  •